Vuoden 2024 ensimmäinen kurssi järjestetään 5.-6.6.2024 Asikkalassa, Lehmonkärjessä. Ilmoittautuminen on avattu ja alustava ohjelma on nähtävillä ohessa.

Kurssin ohjelma

Seuraavat neuvottelupäivät…tarkentuu myöhemmin.

Kaasuyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous jäsenille ja sen jälkeen kaikille avoin kevätseminaari järjestetään tiistaina 21.5.2024 Helsingissä, Scandic Hotel Simonkentässä. Seminaarin ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu Yhdistyksen sivustolla. Jäsenistölle lähetetään kevätkokouksen kutsut materiaaleineen sähköpostitse.

Syysseminaari pidettiin Helsingissä 1.11.2023 Sokos Hotel Presidentissä. Seminaarin esitykset katsottavissa yhdistyksen sivuilla.

Ilmoittautuminen kurssille tai tilaisuuteen

Lähettämällä tiedot hyväksyn tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti

Esitysmateriaalia tilaisuuksista