Haemme uutta toimitusjohtajaa luotsaamaan Suomen Kaasuyhdistystä muuttuvassa ja vahvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Yhdistyksen toimitusjohtaja vastaa yhdessä hallituksen kanssa, että yhdistyksen toiminta tukee kaasualan siirtymää puhtaisiin ja uusiutuviin kaasuihin.

Toivomme sinulla olevan johtamistaitoja ja strategista näkemystä yhdistyksen aseman ja roolin kehittämisestä sekä visiointikykyä ja kyky luoda ja toimeenpanna keskipitkän ja pitkän aikavälin strateginen suunta. Energia-alan tuntemus on suureksi eduksi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Antti Leimu +358 45 3104210 tai Senior Headhunter Janne Ilomäki +358 50 3640028 Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu. Haastattelemme ja arvioimme ehdokkaita jo hakuaikana. Jätä hakemus kuitenkin viimeistään 2.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä