Sijainti >>Yhdistyksen syysseminaarissa 2.11.2017 keskustellaan kaasumarkkinasäännöistä ja kaasun liikennekäytöstä

Suomen Kaasuyhdistyksen syyskokous ja -seminaari järjestetään torstaina 2. marraskuuta 2017 Ravintola Lasipalatsissa, Mannerheimintie 22-24, Helsinki.

Suomen maakaasumarkkinoilla koittaa uusi vaihe, kun markkina avautuu vuoden 2020 alusta. Millaisilla säännöillä näillä markkinoilla toimitaan ja mitkä ovat toimijoiden roolit ja tehtävät uudessa markkinamallissa?

Toisaalla kaasumarkkina monipuolistuu ja kehittyy etenkin LNG:n ja biokaasun vauhdittamana. Esimerkiksi liikennesektorilla kaasulle avautuu uusia mahdollisuuksia, kun EU:n ja Suomen ilmastotavoitteet edellyttävät merkittävästi puhtaampaa liikennettä vuoteen 2030 mennessä.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista kaasumarkkinakysymyksistä Lasipalatsiin!

Syysseminaarin ohjelma