Sijainti >>Seurava kaasukurssi pidetään 26.-27.9.2018

Seurava kaasukurssi pidetään 26.-27.9.2018

Syksyn 2018 Kaasualan perusteet ja käytön valvonta -kurssi järjestetään 26.-27. syyskuuta.

Tarkemmat tiedot (paikka, ohjelma yms.) syksyn kurssista tulevat näille sivuille kevään 2018 aikana.

Alustavan paikkavarauksen syksyn kurssille voi tehdä ilmoittautumissivun kautta tai sähköpostitse sky@kaasuyhdistys.fi

Kevään kurssi myytiin loppuun, joten paikkavaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin!

________________________________________________________

Suomen Kaasuyhdistyksen kaasukurssi muodostaa luentoineen ja aineistoineen laajan tietopaketin kaasualan perusteista ja tekniikasta biokaasu ja nesteytetty maakaasu mukaan lukien.

Kurssilla opiskellaan myös kaasualan turvallisuussäädökset.

Kurssi soveltuu kaikille maa- ja biokaasun parissa työskenteleville, erityisesti maakaasun käytön valvojan tutkintoon tähtääville. Tutkinnon järjestää Tukes.

Kevään 2018 kaasukurssin esite